Bezpečnost potravin
12. 3. 2002

Německo, Salmonella Oranienburg, říjen–prosinec 2001


11. 3. 2002

nutriční hodnota, senzorická kvalita, bezpečnost, potřeba výzkumu


6. 3. 2002

pravidla k používání aditiv, pomocných látek a potravních doplňků, limity pro kontaminanty, čistota aditiv, zrušení vyhlášky 298/1997


4. 3. 2002

pasterace ponořením do horké vody, horkým vzduchem, elektronovým paprskem, gamma-zářením, mikrovlnami, vliv pasterace na kvalitu bílku


4. 3. 2002

dehydrovaná proslazená klikva, barva, chuť, aroma, nutriční hodnota, oblasti využití


2. 3. 2002

odborný seminář pořádaný na Mendelově zemědělské a lesnické univerzitě v Brně


2. 3. 2002

zdroje kontaminace potravin, opatření, hygienické zásady, SRN


24. 2. 2002

nejvhodnější odrůdy brambor pro výrobu chipsů, faktory ovlivňující křupavost, Polsko


20. 2. 2002

nová koncepce balení, migrace látek z obalu, emitor, legislativa, pekařské výrobky


15. 2. 2002

mléčný výrobek, účinky medu na jakost, mikroorganismy


8. 2. 2002

infekce Campylobacter jejuni, výroba elektrolyzované vody, porovnání s chlorovanou vodou


8. 2. 2002

mléčné výrobky, jakost, mikrobiologie, složení


1 1 772 1 773 1 774 1 775 1 776 1 788