Bezpečnost potravin
15. 3. 2001

zavádění směrnice EU v ČR, BAT= nejlepší dostupné techniky,integrovaná prevence a omezování znečistění


14. 3. 2001

alergeny manga, odrůdy manga, alergenní potenciál manga


14. 3. 2001

stabilita alergenů mléka, slepičích vajec, ryb, korýšů a  masa,  snížení  alergenního potenciálu


11. 3. 2001

potraviny, hygiena, stravovací služby


11. 3. 2001

jakost nezávadnost, živočišná výroba, BSE, slintavka a kulhavka


11. 3. 2001

potraviny, jakost, nezávadnost


11. 3. 2001

HACCP, certifikace, EU


10. 3. 2001

ciguatera, otrava z potravin, ciguatoxiny, ciguaterní ryby


9. 3. 2001

falšování masných výrobků


3. 3. 2001

zpráva Americké lékařské společnosti, nezjištěny žádné negativní účinky GM plodin, potenciální využití GM plodin v chudých zemích


2. 3. 2001

Nutricia Mléčná výživa, a.s. Opočno, trvanlivé mléčné výrobky, kojenecká výživa, 9% podíl na tuzemském trhu


1. 3. 2001

norma ČSN EN ISO 11816–1 (57 0532)


1 1 774 1 775 1 776 1 777 1 778