zavádění směrnice EU v ČR, BAT= nejlepší dostupné techniky,integrovaná prevence a omezování znečistění
alergeny manga, odrůdy manga, alergenní potenciál manga
stabilita alergenů mléka, slepičích vajec, ryb, korýšů a masa, snížení alergenního potenciálu
potraviny, hygiena, stravovací služby
jakost nezávadnost, živočišná výroba, BSE, slintavka a kulhavka
potraviny, jakost, nezávadnost
HACCP, certifikace, EU
ciguatera, otrava z potravin, ciguatoxiny, ciguaterní ryby
falšování masných výrobků
zpráva Americké lékařské společnosti, nezjištěny žádné negativní účinky GM plodin, potenciální využití GM plodin v chudých zemích
Nutricia Mléčná výživa, a.s. Opočno, trvanlivé mléčné výrobky, kojenecká výživa, 9% podíl na tuzemském trhu
norma ČSN EN ISO 11816–1 (57 0532)