Bezpečnost potravin
23. 3. 2001

Funkční potraviny, označování potravin, Japonsko


23. 3. 2001

AACC, sympozium, ozařování potravin, povolení US FDA, jakost ozářených potravin, postoje spotřebitelů


23. 3. 2001

patogeny, maso, testování, nová technologie


17. 3. 2001

zákaz pohybu zvířat, masa, mléka apod., podmínky pro výjimky


17. 3. 2001

zákaz pohybu zvířat, masa, mléka apod., podmínky pro výjimky


17. 3. 2001

termín „přírodně čistá marmeláda“, používání označení původu – německý pivovar Warnsteiner


15. 3. 2001

zavádění směrnice EU v ČR, BAT= nejlepší dostupné techniky,integrovaná prevence a omezování znečistění


14. 3. 2001

alergeny manga, odrůdy manga, alergenní potenciál manga


14. 3. 2001

stabilita alergenů mléka, slepičích vajec, ryb, korýšů a  masa,  snížení  alergenního potenciálu


11. 3. 2001

potraviny, hygiena, stravovací služby


11. 3. 2001

jakost nezávadnost, živočišná výroba, BSE, slintavka a kulhavka


11. 3. 2001

potraviny, jakost, nezávadnost