Bezpečnost potravin
16. 1. 2002

FDA, přírodní mléčný protein, inhibice růstu patogenních bakterií na mase, E.coli, Campylobacter, Salmonella


15. 1. 2002

pivo, víno, nealkoholické nápoje, obsah zinu, mědi, kadmia, olova, metoda GSCP


10. 1. 2002

oxidace nitoxyhemochromu, příčiny, zelená barviva, závady při výrobě a distribuci


9. 1. 2002

studie MYKOMON, monitoring plísní v salámech, celkový počet plísní a jejich kvalitativní profil


7. 1. 2002

geneticky modifikované potraviny, značení, názory spotřebitelů, návrhy Evropské komise, stanovisko USDA


6. 1. 2002

jakost, mikroorganismy, toxiny


5. 1. 2002

ovocné a zeleninové šťávy, nezávadnost, termíny zavedení HACCP podle velikosti podniku


23. 12. 2001

přežívání spór Clostridium botulinum v kyselých ovocných výrobcích, Alicyklobacillus acidoterrestris jako referenční mikroorganismus


19. 12. 2001

sladovnický ječmen; skladování; energie klíčení; index klíčení; obsah bílkovin


12. 12. 2001

zajištění nezávadnosti krmiv, směrnice EU o dioxinech, stanovení limitů


7. 12. 2001

elektronický nos Cyranose 320, sýry, vůně


29. 11. 2001

SVS ČR, kontrola výrobních a zpracovatelských podniků, bezpečnost potravin


1 1 771 1 772 1 773 1 774 1 775 1 785