Bezpečnost potravin
15. 3. 2011

V rámci JRC funguje šest EU-RL pro různé problematiky související s bezpečností potravin a krmiv.


15. 3. 2011

Publikace JRC vydaná v listopadu 2010.


15. 3. 2011

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 15. 3. 2011.


14. 3. 2011

Nově podané žádosti (2) a notifikace (3).


14. 3. 2011

Některé asijské země zůstávají rezervoárem zvířecích nákaz, zejména slintavky a kulhavky a ptačí chřipky.


14. 3. 2011

Publikace Evropské komise zaměřená na profesi “veterinární lékař”.


14. 3. 2011

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 10. týdnu 2011: 6.–13.3.2011 (v češtině).


11. 3. 2011

Nová testovací metoda JRC umožňuje stanovit bromičnan ve vodě přesněji než současná standardní metoda.


11. 3. 2011

Ve dnech 14.-17. 9. 2011 se v Norwich Bioscience Institute (NBI), UK, koná 9. ročník International Food Data Conference.


10. 3. 2011

Zpráva EFSA ze dne 8.3. 2011.


10. 3. 2011

Nová metoda (EN 15911:2010) umožňuje simultánní stanovení a kvantifikaci devíti sladidel v potravinách a nápojích.


10. 3. 2011

Od 1.5.2011 se nebudou do mouky přidávat dvě aditiva používaná pro vybělování mouky.


1 804 805 806 807 808 1 803