Bezpečnost potravin
27. 3. 2002

konjaková mouka, gelotvorný prostředek, opatření EU


27. 3. 2002

poslání nového úřadu, financování, počet pracovníků


26. 3. 2002

benzoan sodný, garantovaná čistota 99,9 %, vynikající chuťový profil, granulace ve vznosu, použití zejména v prostředích s nízkým pH


25. 3. 2002

Spolkový institut pro hodnocení rizik (BfR), Spolkový úřad pro zdravotní ochranu spotřebitele a nezávadnost potravin (BVL), spolupráce s novým Evropským potravinovým úřadem


24. 3. 2002

reálná možnost výskytu prionů ve svalech dalších druhů zvířat


23. 3. 2002

alimentární patogeny, liposomový biosenzor, protilátky, stanovení během 8 minut


23. 3. 2002

vyhlášky 357/2001 Sb. a 442/2001 Sb., označování, registry, přihlášení chovatelů do ústřední evidence


19. 3. 2002

rezidua, kontrola potravin


17. 3. 2002

argonová ochranná atmosféra, výsledky provedené britské studie


16. 3. 2002

konference v Moskvě o bezpečnosti potravin, ministři zemědělství z celého světa


15. 3. 2002

obecné principy a definice, zabezpečení nezávadnosti potravin v celém řetězci, zřízení EFSA, systém rychlého varování


14. 3. 2002

aromatické izokyanáty, lepidla pro laminované plastové folie, potenciální karcinogeny, migrace do potravin


1 1 771 1 772 1 773 1 774 1 775 1 788