Bezpečnost potravin
5. 2. 2002

výzkumný projekt EU, monitorování migrace z obalů do potravin jako součást správné výrobní praxe


4. 2. 2002

vitamin C, železo, guarana, nová zapouzdřovací technologie, maximální uchování aktivity


2. 2. 2002

studie v rámci projektu Evropské unie: Zvyšování bezpečnosti a kvality celých čerstvých ryb


2. 2. 2002

kontaminace potravin bisfenolem A, estrogenní aktivita bisfenolu A, nová HPLC metoda stanovení bisfenolu A v pevném i tekutém podílu


1. 2. 2002

deset hlavních alergenů, potravinářský průmysl, seminář


23. 1. 2002

kyselina aristolochová jako nefrotoxin a karcinogen močových cest, transplantace ledvin, program na hubnutí v Belgii, čínská/orientální medicina, stanovení aristolochové kyseliny pomocí HPLC, grant na výzkum, Tchaj-wan


17. 1. 2002

Bobuloviny, třešně, jogurt, tvaroh, mražený smetanový krém


16. 1. 2002

FDA, přírodní mléčný protein, inhibice růstu patogenních bakterií na mase, E.coli, Campylobacter, Salmonella


16. 1. 2002

FDA, přírodní mléčný protein, inhibice růstu patogenních bakterií na mase, E.coli, Campylobacter, Salmonella


15. 1. 2002

pivo, víno, nealkoholické nápoje, obsah zinu, mědi, kadmia, olova, metoda GSCP


10. 1. 2002

oxidace nitoxyhemochromu, příčiny, zelená barviva, závady při výrobě a distribuci


9. 1. 2002

studie MYKOMON, monitoring plísní v salámech, celkový počet plísní a jejich kvalitativní profil


1 1 771 1 772 1 773 1 774 1 775 1 786