Bezpečnost potravin
18. 5. 2009

EFSA nevydal pozitivní stanovisko k použití chloridu kobaltnatého jako zdroje kobaltu do doplňků stravy.


18. 5. 2009

Zvyšování denních dávek bílkoviny arašídů vedlo u alergických dětí k vytvoření tolerance. Předběžné výsledky studie.


18. 5. 2009

Odborná akce, která se uskuteční v Praze dne 26.5.2009.


18. 5. 2009

Rady spotřebitelům, na co si dát pozor při nakupování a manipulaci s potravinami.


18. 5. 2009

Podle informací ISAAA vzrostly pěstitelské plochy v roce 2008 oproti předchozímu roku přibližně o 10 %.


18. 5. 2009

Brazilští vědci zjistili, že ošetření některých plodin velmi malým množstvím glyfosátu zvyšuje rezistenci vůči chorobám a stimuluje růst.


18. 5. 2009

Malé množství kávy před tréninkem může podle amerického výzkumu potlačit pocit bolesti, a tím přispět k intenzivnější fyzické aktivitě.


18. 5. 2009

Stanovisko EFSA k výskytu uranu v potravinách, zejména v minerální vodě. Ohrožení kojenců na kojenecké výživě.


15. 5. 2009

Přehled žádostí podaných a schválených v roce 2009, přehled notifikací v roce 2009.


15. 5. 2009

Legislativa týkající se doplňkových látek do krmiv


15. 5. 2009

Online vzdělávací program určený všem, kteří se chtějí dovědět více o alergii na potraviny.


15. 5. 2009

Nové stanovisko FSA ke konzumaci masa a mléka z farem postižených botulismem.


1 990 991 992 993 994 1 804