Bezpečnost potravin
14. 10. 2009

Zpráva z výzkumného projektu Evropské komise zaměřeného na regulaci nanotechnologie v EU a USA.


14. 10. 2009

Publikace, kterou vydalo Ministerstvo životního prostředí České republiky.


14. 10. 2009

Vyhláškou 352/2009 Sb. se mění vyhláška 225/2008 Sb. pokud jde o hodnoty doporučených množství vitaminů a minerálních látek.


14. 10. 2009

Výsledky nezávislé studie ukázaly, že pravidelná konzumace speciální čokolády s označením „Acticoa“ snižuje více než na polovinu citlivost kůže  k UV-záření.


14. 10. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 14.10.2009.


13. 10. 2009

Pozvánka na semináře Potravinářské komory ČR.


13. 10. 2009

Zpráva zabývající se rizikem z nanočástic pro člověka a životní prostředí.


13. 10. 2009

Ve Švýcarsku bylo ve vzorcích zrna ze sklizně 2008 nalezeno 16 různých druhů fuzárií.


13. 10. 2009

Komise má v plánu změnit pravidla pro listerie vzhledem k růstu počtu případů listeriózy napříč Evropou.


13. 10. 2009

Podle studie provedené na objednávku asociací ENSCA je riziko BSE z použití hovězích střívek zanedbatelné, EFSA však trvá na stanovisku r.2007.


12. 10. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 12.10.2009.


12. 10. 2009

Tisková zpráva SZPI ze dne 12.10.2009.


1 935 936 937 938 939 1 804