Bezpečnost potravin
2. 4. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 31.3.2010.


1. 4. 2010

Přehled akcí s tématikou zemědělství, potravinářství a souvisejících oborů.


1. 4. 2010

Výběr názvů předpisů z Úředního věstníku ES.


1. 4. 2010

Výsledky monitoringu provedeného v období 1999–2008 v 21 evropských zemích.


1. 4. 2010

Stanovisko EFSA. Pro nedostatek podkladů poskytnutých žadatelem EFSA nemohl bezpečnost extraktů posoudit.


1. 4. 2010

Působením bílého vína na zubní sklovinu dojde k výraznější extrakci vápníku než u vína červeného, a vápník se v případě bílého vína vylouží z větší hloubky.


31. 3. 2010

Kontroverzní nařízení 165/2010/ES výrazně zvyšuje přípustné limity pro aflatoxiny v ořeších, cereáliích, mléce, koření a dětské a kojenecké výživě.


31. 3. 2010

Výsledek jednání EFSA s národnímu experty v Parmě, 26.3.2010.


31. 3. 2010

Záznam ze zasedání SCFCAH, které se uskutečnilo v Bruselu ve dnech 8.–9.3.2010.


31. 3. 2010

Přehled nařízení pro stanovení mykotoxinů, těžkých kovů, 3-MCPD, anorg.cínu, BaP, dioxinů, PCB a dusičnanů.


31. 3. 2010

Tvorbu biogenních aminů během výroby různých uzenin lze snížit použitím určité startovací kultury a určitých podmínek.


30. 3. 2010

Nařízení Komise č. 165/2010, které doplňuje nařízení Komise č. 1881/2006.


1 883 884 885 886 887 1 804