Bezpečnost potravin
4. 11. 2010

Možnost písemného vyjádření k dermální absorpci je do 8.12. 2010.


4. 11. 2010

Tisková zpráva SZPI ze dne 4.11. 2010.


4. 11. 2010

Komise EU předložila návrh toleranční meze nepovolených GM odrůd v krmivech pro zvířata ve výši 0,1 procenta.


4. 11. 2010

Rozhodnutím 2010/561/ES je Dánsku prodloužena výjimka týkající se limitů pro dusitany v některých masných výrobcích do r. 2015.


3. 11. 2010

Výstava proběhne 23.-26.6. 2011 v Brně na Výstavišti.


2. 11. 2010

Výsledky studie německých vědců z východovestfálského Lemgo.


2. 11. 2010

EFSA – identifikace, monitoring nově vznikajících rizik v potravinovém řetězci.


2. 11. 2010

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 43. týdnu 2010: 25.10.–31.10. 2010 (v češtině).


2. 11. 2010

Švédská studie dokládá příznivý vliv mléčných výrobků na zdraví sdrce na rozdíl od tvrzení o jejich škodlivém vlivu vzhledem k obsahu nasycených tuků.


2. 11. 2010

Německé masné výrobky vyrobené bez použití umělých přídatných látek určené přímo pro děti.


1. 11. 2010

Nápoje na bázi čaje mají na rozdíl od čerstvě připraveného čaje velmi nízký nebo nulový obsah polyfenolů.


1. 11. 2010

Vyhláškou 291/2010 Sb. se podruhé mění vyhláška 157/2003 Sb. s požadavky pro čerstvé ovoce zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich.


1 826 827 828 829 830 1 803