Bezpečnost potravin
26. 4. 2012

Specifické fágy jsou užitečné pro zabránění křížové kontaminaci především při výrobě potravin určených k přímé konzumaci. Při výrobě sýrů je vhodná aplikace v různých fázích procesu.


25. 4. 2012

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 24. 4. 2012.


25. 4. 2012

Tisková zpráva SZPI ze dne 25. 4. 2012.


25. 4. 2012

Cílem akcí je prezentace prodeje ze dvora s možností koupit kvalitní a čerstvé zemědělské produkty.


25. 4. 2012

Farmářské slavnosti pro rodiny s dětmi se budou konat na rodinné farmě rodiny Bůžkových v Chlumečku u Křemže dne 28. 4. 2012.


24. 4. 2012

SZÚ: Souhrn k posouzení zdravotního rizika námelových alkaloidů v žitné mouce.


24. 4. 2012

Tisková zpráva SZPI ze dne 23. 4. 2012.


24. 4. 2012

Zpráva EFSA z 18. dubna 2012.


24. 4. 2012

Nové nařízení 307/2012/EU upřesňuje pravidla při podávání žádostí o zákaz, omezení nebo přezkum povolení přídavku látek kvůli dosahování nadměrného příjmu a s tím souvisejícímu riziku pro zdraví.


23. 4. 2012

Seminář se bude konat 22. 5. 2012 v posluchárně VŠCHT v Praze 6.


23. 4. 2012

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 16. týdnu 2012: 16.4.–22.4. 2012 (v češtině).


23. 4. 2012

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 20. dubna 2012.


1 716 717 718 719 720 1 803