pšenice, fuzária, toxiny, pěstitelská opatření, fungicidy
dobrovolná certifikace, podmínka k poskytnutí finanční podpory, certifikační orgán CSQ-CERT, Institut pro testování a certifikaci, Bureau Veritas Quality International CS, CERT – ACO
struktura právního předpisu, potravinová kniha, kompetence kontrolních orgánů a osob
výzkum v EU, 5. rámcový program, kvalita života a řízení živých zdojů
5. rámcový program EU, program Evropské komise: Kvalita života a řízení živých zdrojů, klíčová akce 1: Potraviny, výživa a zdraví, rizika z potravin
5. rámcový program EU, program Evropské komise: Kvalita života a řízení živých zdrojů, klíčová akce 1: Potraviny, výživa a zdraví, rizika z potravin
projekt EU COST 917, vznik a výskyt v potravinách, histamin, tyramin, 2-fynalmetylamin, vliv na růst nádorů, legislativní limity
fototoxicita, sloučeniny v potravinách citlivé na světlo, jejich využití k dekontaminaci povrchů, pasterace, citlivost mikroorganismů
zařízení ke zviditelnění mikroskopických částic hnoje a trusu na jatečných tělech skotu
vyhláška ČR 106/2002 Sb. novelizující vyhlášku č. 273/2000 Sb., veterinární léčiva, biologicky aktivní látky
hlavní alergeny potravin, evropský výzkumný projekt, snížení alergenity opracováním surovin
analýzy 30 méně obvyklých prvků, rozdíl mezi pěstovanými a volně rostoucími houbami, nebezpečí z vysokého příjmu hliníku