Bezpečnost potravin
24. 4. 2002

nařízení 2375/2002, limity uváděné v ekvivalentech toxicity, potraviny živočišného původu a rostlinné oleje


24. 4. 2002

nařízení 2375/2002, limity uváděné v ekvivalentech toxicity, potraviny živočišného původu a rostlinné oleje


24. 4. 2002

pšenice, fuzária, toxiny, pěstitelská opatření, fungicidy


18. 4. 2002

dobrovolná certifikace, podmínka k poskytnutí finanční podpory,  certifikační orgán CSQ-CERT, Institut pro testování a certifikaci, Bureau Veritas Quality International CS, CERT – ACO


15. 4. 2002

struktura právního předpisu, potravinová kniha, kompetence kontrolních orgánů a osob


13. 4. 2002

výzkum v EU, 5. rámcový program, kvalita života a řízení živých zdojů


11. 4. 2002

5. rámcový program EU, program Evropské komise: Kvalita života a řízení živých zdrojů, klíčová akce 1: Potraviny, výživa a zdraví, rizika z potravin


11. 4. 2002

5. rámcový program EU, program Evropské komise: Kvalita života a řízení živých zdrojů, klíčová akce 1: Potraviny, výživa a zdraví, rizika z potravin


10. 4. 2002

projekt EU COST 917, vznik a výskyt v potravinách, histamin, tyramin, 2-fynalmetylamin, vliv na růst nádorů, legislativní limity


9. 4. 2002

fototoxicita, sloučeniny v potravinách citlivé na světlo, jejich využití k dekontaminaci povrchů, pasterace, citlivost mikroorganismů


9. 4. 2002

zařízení ke zviditelnění mikroskopických částic hnoje a trusu na jatečných tělech skotu


8. 4. 2002

vyhláška ČR 106/2002 Sb. novelizující vyhlášku č. 273/2000 Sb., veterinární léčiva, biologicky aktivní látky


1 1 804 1 805 1 806 1 807 1 808 1 821