hladina tělesného tuku, regulace tvorby tuku v dětství, snížené riziko obezity v dospělosti
BSE, předpoklad nižšího výskytu případů
antimikrobiální prostředek
Tisková zpráva agentury Carolina a společnosti Gastropress u příležitosti zahájení 3. ročníku významné výstavy z oboru Hotelnictví a gastronomie
studie v Norsku
karí koření, šarže s datem spotřeby do 2.3.2002, kontaminace aflatoxinem B1
skot a ovce, kategorie, třídy zmasilosti a protučnění, protokol, podmínky pro vydávání osvědčení klasifikátora
zelenina, ovoce, obiloviny, francouzský export, do roku 2003 snížení spotřeby pesticidů v Evropě na 50 %
obsah volných mastných kyselin, povinné senzorické hodnocení, očekávané zvýšení jakosti i spotřeby
Slovensko, potraviny, nezávadnost, nebezpečí vyplývající z BSE
rakovina prsu, snižování rizika, konzumace mléka, výzkum
SR, Svátky sýra 2001, mezinárodní soutěž, tvrdý přírodní sýr, Liptovské mlékárny,a.s.