Bezpečnost potravin
24. 5. 2002

projekt Evropské komise, vědecké informace poskytované průmyslu, vydávání e-zpravodaje, informační listy


24. 5. 2002

databáze TCXCENTER, tvůrce: Chemical Abstract Service, provozovatel: FIZ Karlsruhe


21. 5. 2002

princip detekce cizích předmětů


15. 5. 2002

doporučení švýcarského úřadu pro veřejné zdraví – BAG, delší trvanlivost vařených nezchlazených vajec


9. 5. 2002

bezpečnost potravin, riziko z potravin, karcinogen, výzkum ve Švédsku, mezinárodní spolupráce, nová metoda stanovení


9. 5. 2002

vliv zpracovatelských technik, mechanismus zvyšování alergenity, protilátky, strukturální a molekulárně biochemické změny proteinů


9. 5. 2002

chov koz, vlastnosti kozího mléka, bílkoviny, pozitivní účinky na lidský organismus


9. 5. 2002

vliv zpracovatelských technik, mechanismus zvyšování alergenity, protilátky, strukturální a molekulárně biochemické změny proteinů


5. 5. 2002

výbor SCVPH, posouzení studií, rezidua hormonů v mase zvířat


1. 5. 2002

internet, název: Co jíme, Grüne Woche


30. 4. 2002

akrylamid, toxické a karcinogenní účinky, výskyt v potravinách, doporučení


29. 4. 2002

zákon 146/2002, zřízení Státní zemědělské a potravinářské inspekce, doplnění v zákonu 110/1997 o potravinách


1 1 784 1 785 1 786 1 787 1 788 1 802