Bezpečnost potravin
13. 9. 2001

deklarace obsahu alergenů, arašídy, školení inspektorů, kontrola 6 000 závodů, identifikace ingrediencí s alergeny


12. 9. 2001

termizovaná brynza, Liptovská mliekareň, prodloužená trvanlivost,  export, zvyšování produkce


12. 9. 2001

kyslík, senzorické vlastnosti piva, úprava technologie mletí sladu, prokysličování kvasnic


8. 9. 2001

preference spotřebitelů, spotřeba sýrů v ČR a EU


7. 9. 2001

jatky, kontrola dovybavení na odstraňování specifického rizikového materiálu při porážce hovězího dobytka, testy na BSE, Slovensko


6. 9. 2001

mikroorganismy, prodloužení lag-fáze, optimální teplota, prodloužení doby údržnosti, zlepšení mikrobiologické jakosti


4. 9. 2001

zpráva Výzkumného ústavu pivovarského a sladařského, monitoring ječmene v r. 1999, N-nitrosaminy, těžké kovy, PAU, biogenní aminy, aflatoxiny, mykotoxiny, pesticidy


3. 9. 2001

potravní řetězec, zpráva za r. 2000, odbor potravinářské výroby MZe ČR


31. 8. 2001

zdravotně závadné výrobky, kontaminované mleté hovězí maso, E. coli 0157:H7, ochucené kuřecí kotletky, nedeklarované siřičitany v kořenící směsi


31. 8. 2001

nadbytek kapacit v ČR, nevyhovující stav malých podniků


31. 8. 2001

akumulace těžkých kovů, zinek, kadmium, olovo


30. 8. 2001

Brix, stupeň zralosti ovoce, senzorické vlastnosti


1 1 777 1 778 1 779 1 780 1 781 1 788