Bezpečnost potravin
15. 6. 2009

Již posedmé byly vyhlášeny výsledky soutěže organizované Potravinářskou komorou ČR a svazem Pro-Bio.


15. 6. 2009

Tisková zpráva MZe ze dne 15.6.2009.


15. 6. 2009

Do 15.7.2009 se lze vyjádřit ke stanoviskům EFSA týkajícím se “NK603 maize” a “1507 maize”.


15. 6. 2009

Uskuteční se ve Vídni ve dnech 1.–3.7.2009.


15. 6. 2009

Obsahuje 236 aromatizujících látek, které se za podmínek použití považují za obecně nezávadné. Jsou uvedeny podmínky použití.


15. 6. 2009

Tisková zpráva MZe ze dne 12.6.2009.


15. 6. 2009

Firma Saaten Union přichází na trh s novými odrůdami chlebové pšenice.


15. 6. 2009

Přípravek StorOx s chemickým složením na základě peroxidu vodíku je ekologicky příznivý a biologicky rozložitelný a pomáhá v ochraně brambor proti chorobám před a během skladování.


15. 6. 2009

Osivo hořčice pro potravinářské účely dovezené např. z Kanady může obsahovat semena geneticky modifikované řepky GT73.


12. 6. 2009

Rostlina jedovatá i pro člověka se rychle šíří.


12. 6. 2009

Kanadský doplněk stravy Hydroxycut je stahován z trhu pro podezření, že způsobil u několika pacientů poškození jater.


12. 6. 2009

Odkazy na internetové stránky zabývající se výzkumem v oblasti ekologickém zemědělství a biopotravin.


1 975 976 977 978 979 1 804