Bezpečnost potravin
10. 9. 2009

Cost Action FA 0802. Zapojení ČR do projektu.


10. 9. 2009

Uskuteční se ve Wageningenu (Nizozemí) ve dnech 6.–7.10.2009. Konference v rámci projektu EU: SAFEED–PAP.


10. 9. 2009

Školící a konzultační středisko MZe pro zavádění HACCP při FPBT/VŚCHT pořádá na podzim 2009 několik kurzů pro SME.


9. 9. 2009

Tisková zpráva SZPI ze dne 9.9.2009.


9. 9. 2009

Vzdělávací materiál pro odborné školy zaměřené na poskytování stravovacích služeb.


9. 9. 2009

Zpráva Výboru pro rezidua veterinárních léčiv ve Velké Británii za rok 2008. Výskyt případů ohrožujících lidské zdraví.


8. 9. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 7.9.2009.


8. 9. 2009

Výsledky analýzy komerčních kečupů z hlediska textury a organoleptických vlastností.


8. 9. 2009

Na jihozápadě Německa nyní vytváří zavíječ kukuřičný dvě generace ročně, které vedle stébel a listů poškozují také palice a vřetena.


8. 9. 2009

V chovu skotu a ovcí je často podceňován problém výskytu parazitických kokcidií.


7. 9. 2009

Podle porovnání provedeného World Action on Salt and Health se liší obsah soli u výrobků stejných značek v různých zemích.


7. 9. 2009

Projekt zařazený do 7. rámcového programu je řešen v období 2008-2012. Jeho součástí je pracovní sekce WP 4 zaměřená na problematiku obalových materiálů, obsahu chemických látek a jejich migrace.


1 945 946 947 948 949 1 804