Bezpečnost potravin
1. 10. 2009

Přehled akcí s tématikou zemědělství, potravinářství a souvisejících oborů.


30. 9. 2009

Byl vydán souhrn stanovisek EFSA týkajících se kyseliny okadaiové  kyseliny domoové a jejich analogů, toxinů skupiny azaspiracidů, saxitoxinů, yessotoxinů a pectenotoxinů.


30. 9. 2009

Konference organizovaná Evropskou komisí se uskuteční dne 30.10.2009 v Bruselu.


30. 9. 2009

Program a prezentace ze zahajovací konference, která se uskutečnila dne 28.9.2009 pod názvem “Jedno zdraví”.


30. 9. 2009

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 39. týdnu 2009: 21.–27.9.2009 (v češtině).


30. 9. 2009

Rakouský spolkový ministr zdravotnictví podepsal nařízení stanovující limit 2 g /100 g tuku pro trans-tuky v potravinách.


29. 9. 2009

Cílem výzkumného projektu pod vedením Technické univerzity v Dortmundu je zmapování problematiky kontaminace potravin a krmiv mykotoxiny a vypracování strategie její minimalizace.


29. 9. 2009

Odpověď na dotaz.


29. 9. 2009

Tisková zpráva MZe ze dne 25.9.2009.


29. 9. 2009

Přehled bylin vytvořený na základě vědecké spolupráce EFSA.


29. 9. 2009

Doporučení určené autoritám a výrobcům, jak postupovat při posuzování bezpečnosti bylin určených pro doplňky stravy.


25. 9. 2009

Z iniciativy 7 subjektů aktivních v oblasti produkce a zpracování mléka byly 24.9.2009 byly spuštěny nové internetové stránky.


1 940 941 942 943 944 1 804