Bezpečnost potravin
26. 10. 2009

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF ve 43. týdnu 2009: 19.–25.10.2009 (v češtině).


26. 10. 2009

Vývoj metodiky extrakce mykotoxinů a jejich stanovení pomocí HPLC-MS.


26. 10. 2009

Workshop EFSA, který se uskuteční v Parmě ve dnech 17.–19.11.2009.


23. 10. 2009

Vědecké stanovisko EFSA.


23. 10. 2009

Doporučení pro příjem kyseliny listové. U osob nad 50 let zvyšuje nadměrný příjem riziko kolorektální rakoviny.


22. 10. 2009

Uvádí se souhrn poznatků o fyziologických účincích extraktů semen koly, o výsledcích pokusů na myších zaměřených na toxicitu, teratogenitu apod.


22. 10. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 22.10.2009.


22. 10. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 21.10.2009.


22. 10. 2009

Podle britského výzkumu je z 10 testovaných aminokyselin pro snížení množství akrylamidu nejúčinnější prolin a tryptofan, který se nachází v pšeničné i žitné mouce.


22. 10. 2009

Svaz PRO-BIO a EPOS pomáhají mléčnému sektoru smlouvou na realizaci veřejné zakázky.


21. 10. 2009

Podrobný přehled vydavatelství Wiley-Blackwell. Je zprostředkován online přístup k informacím.


21. 10. 2009

Nadměrný příjem vitaminových doplňků stravy může mít negativní vliv na zdraví.


1 932 933 934 935 936 1 804