Bezpečnost potravin
5. 11. 2009

Stanovisko EFSA ke zdravotnímu tvrzení. Uváděný účinek se neprokázal.


5. 11. 2009

Odůvodněné stanovisko EFSA pro rezidua nového pesticidu.


5. 11. 2009

Kritické zhodnocení situace v ČR. Výčet nedostatků při provádění a epidemiologických šetření a vykazování výsledků z těchto šetření.


5. 11. 2009

V rámci projektu se zkoumaly důvody vzniku histaminu ve víně.


5. 11. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 5.11.2009.


4. 11. 2009

Výtah ze souhrnné studie o složení a fyziologických účincích řas, která byla zpracována výzkumníky madridské univerzity.


4. 11. 2009

Z důvodu nesprávného značení nařídila SVS ČR stažení dvou druhů ryb z trhu. Tisková zpráva SVS ČR ze dne 4.11.2009.


4. 11. 2009

Uskuteční se ve dnech 11.–13.11.2009 v Praze. Je k dispozici sborník příspěvků.


4. 11. 2009

Srovnání provedené na Mendelově zemědělské a lesnické univerzitě v Brně.


4. 11. 2009

Struktura hořkých kyselin, jejich modifikace, legislativní status, analytické stanovení.


4. 11. 2009

Podle dokumentu FAO vzroste do r. 2050 počet lidí o 2,3 mld. na 9,1 mld., potřeba obilovin vzroste o 1 mld. t na 3 mld t., a potřeba masa o 200 mil. t na 470 mil. t. Zvyšování produkce musí brát v úvahu i klimatické změny.


3. 11. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 3.11.2009.


1 928 929 930 931 932 1 804