Bezpečnost potravin
10. 11. 2009

Food Market Institute zavedl do provozu zdokonalený on-line systém komunikace při stahování výrobku z trhu v USA s označením „Rapid Recall Exchange“.


10. 11. 2009

Čeští rybáři přispívají ke zvýšení spotřeby sladkovodních ryb. Podzimní výlovy potvrzují dobrou kvalitu i velikost ryb.


10. 11. 2009

Druh kávy, stupeň pražení a dekafeinace ovlivňují antibakteriální aktivitu kávy vůči Streptococcus mutans.


9. 11. 2009

Tisková zpráva SZPI ze dne 9.11.2009.


9. 11. 2009

Zpráva Evropské komise.


9. 11. 2009

14. října 2009 uspořádal Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů České republiky tiskovou konferenci k události Světový den chleba.


9. 11. 2009

Výživářský zázrak bude konečně na českém trhu – a v bio kvalitě.


6. 11. 2009

Zástupci EFSA a experti členských států EU budou diskutovat o bezpečnosti aspartamu ve dnech 10.–11.11.2009 v Porto (Portugalsko).


6. 11. 2009

Přehledový článek informuje o funkci a využití fluoridů v organismu, jejich výskytu v potravinách a ve vodě, o projevech nedostatku a nadbytku a o diskutabilní možnosti preventivního a terapeutického přídavku fluoridu.


6. 11. 2009

4. vydání e-zpravodaje k výzkumnému projektu EU.


6. 11. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 6.11.2009.


6. 11. 2009

Sborník abstraktů z mezinárodní konference, která se uskutečnila v Porto Carras (Řecko) ve dnech 23.–25.9.2009.


1 927 928 929 930 931 1 804