Bezpečnost potravin
14. 1. 2010

Přehled jednotlivých výborů/pracovních skupin CAC a jejich aktuálně projednávané problematiky při přípravě kodexových norem.


14. 1. 2010

Průběžně aktualizovaný přehled o zasedání jednotlivých výborů Komise pro Codex Alimentarius.


14. 1. 2010

Přehled o vytváření kodexových norem.


14. 1. 2010

Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou „Zpravodaj pro školní stravování“.


13. 1. 2010

List Českého svazu zpracovatelů masa.


13. 1. 2010

Odborný časopis pro výživu, výrobu potravin a obchod.


13. 1. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 13.1.2010.


13. 1. 2010

Žádost společnosti William Wringley podaná ve Velké Británii. K žádosti se lze do 1.2.2010 vyjadřovat.


13. 1. 2010

Tisková zpráva SZPI ze dne 12.1.2010.


13. 1. 2010

Nařízení vlády ČR 478/2009 Sb., stanovuje podmínky pro podporu na ovoce, zeleninu a šťávy pro děti prvních až pátých tříd. Žádost o schválení pro dodávání produktů se v r. 2010 pro tento školní rok podává na SZIF do 15. ledna.


12. 1. 2010

List Potravinářské komory ČR.


12. 1. 2010

Pohanka se považuje za hlavní zdroj rutinu, který se získává ze stravy.


1 911 912 913 914 915 1 804