Přehled jednotlivých výborů/pracovních skupin CAC a jejich aktuálně projednávané problematiky při přípravě kodexových norem.
Průběžně aktualizovaný přehled o zasedání jednotlivých výborů Komise pro Codex Alimentarius.
Přehled o vytváření kodexových norem.
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou „Zpravodaj pro školní stravování“.
List Českého svazu zpracovatelů masa.
Odborný časopis pro výživu, výrobu potravin a obchod.
Tisková zpráva SVS ČR ze dne 13.1.2010.
Žádost společnosti William Wringley podaná ve Velké Británii. K žádosti se lze do 1.2.2010 vyjadřovat.
Tisková zpráva SZPI ze dne 12.1.2010.
Nařízení vlády ČR 478/2009 Sb., stanovuje podmínky pro podporu na ovoce, zeleninu a šťávy pro děti prvních až pátých tříd. Žádost o schválení pro dodávání produktů se v r. 2010 pro tento školní rok podává na SZIF do 15. ledna.
List Potravinářské komory ČR.
Pohanka se považuje za hlavní zdroj rutinu, který se získává ze stravy.