Informační zpravodaj Společného výzkumného centra (JRC) Evropské komise.
Pracovní dokument Komise k rozhodnutí 2008/185/ES, které se týká záruk z hlediska AD při obchodování s prasaty uvnitř Společenství.
Nařízení Komise (ES) č. 175/2010 implementující směrnici Rady 2006/88/ES týkající se opatření na regulaci zvýšené mortality ústřic.
V USA ekologicky hospodaří pouze 1 % zemědělců, nabídka ekologických produktů domácí provenience nestačí pokrýt stoupající poptávku.
Odborná akce pořádaná v rámci tzv. potravinářských úterků. Praha, 30.března 2010.
Mezinárodní symposium, které se uskuteční v Bruselu dne 24.11.2010.
Veřejná diskuse k pracovnímu dokumentu Evropské komise o antimikrobiální rezistenci probíhá do 31.3.2010.
Plody voskovníku červeného jsou nutričně hodnotné a byly dobře přijaty i konzumenty.
Prezentace ze semináře, který se uskutečnil ve dnech 8.–9.3.2010 v Bruselu (Belgie).
Rozhodnutí Evropské komise a hodnotící zprávy EFSA.
Slow Food ČR podporuje činnost a kvalitu malých a středních výrobců, propaguje kvalitní potraviny a restaurace.
V rámci Společného výzkumného střediska Evropské komise funguje šest referenčních laboratoří Společenství.