Bezpečnost potravin
19. 3. 2010

Informační zpravodaj Společného výzkumného centra (JRC) Evropské komise.


19. 3. 2010

Pracovní dokument Komise k rozhodnutí 2008/185/ES, které se týká záruk z hlediska AD při obchodování s prasaty uvnitř Společenství.


19. 3. 2010

Nařízení Komise (ES) č. 175/2010 implementující směrnici Rady 2006/88/ES týkající se opatření na regulaci zvýšené mortality ústřic.


19. 3. 2010

V USA ekologicky hospodaří pouze 1 % zemědělců, nabídka ekologických produktů domácí provenience nestačí pokrýt stoupající poptávku.


18. 3. 2010

Odborná akce pořádaná v rámci tzv. potravinářských úterků. Praha, 30.března 2010.


18. 3. 2010

Mezinárodní symposium, které se uskuteční v Bruselu dne 24.11.2010.


18. 3. 2010

Veřejná diskuse k pracovnímu dokumentu Evropské komise o antimikrobiální rezistenci probíhá do 31.3.2010.


18. 3. 2010

Plody voskovníku červeného jsou nutričně hodnotné a byly dobře přijaty i konzumenty.


17. 3. 2010

Prezentace ze semináře, který se uskutečnil ve dnech 8.–9.3.2010 v Bruselu (Belgie).


17. 3. 2010

Rozhodnutí Evropské komise a hodnotící zprávy EFSA.


17. 3. 2010

Slow Food ČR podporuje činnost a kvalitu malých a středních výrobců, propaguje kvalitní potraviny a restaurace.


16. 3. 2010

V rámci Společného výzkumného střediska Evropské komise funguje šest referenčních laboratoří Společenství.


1 887 888 889 890 891 1 804