Bezpečnost potravin
16. 4. 2010

Vědecké stanovisko EFSA k posouzení rizika z parazitů v rybích výrobcích.


16. 4. 2010

Výživové hodnoty, biologická funkčnost mléčné kojenecké výživy. Chyby při přípravě.


16. 4. 2010

Na webu SZU je k dispozici „Zpráva Mezirezortní komise pro řešení jódového deficitu“ a sborník z konference.


15. 4. 2010

Cílem studie bylo zhodnocení příjmu jednotlivých složek výživy dětí předškolního a časného školního věku.


15. 4. 2010

Mezinárodní vědecká konference o probiotikách a prebiotikách “IPC2010”se koná 15. – 17. června v Košicích.


15. 4. 2010

Uskuteční se ve Stockholmu ve dnech 11.–15.7.2010.


15. 4. 2010

Mezinárodní konference, která se uskuteční v Paříži (Francie) ve dnech 22.–23.6.2010.


15. 4. 2010

Stanovisko EFSA k bezpečnosti a účinnosti aditiva do živočišných krmiv určených pro výkrm kuřat.


15. 4. 2010

Prevence a léčba onemocnění trávicího ústrojí, intolerance laktózy, nekrotizující enterokolitidy a dalších nemocí.


15. 4. 2010

Zakysané mléčné výrobky s obsahem živých probiotických mikroorganismů, nejznámější probiotika.


14. 4. 2010

Bioinstitut a svaz PRO-BIO pořádá seminář 13. května 2010 od 10 hodin na farmě Ing. Dalibora Vacka v Opatovicích u Hranic.


14. 4. 2010

Výstup z workshopu (Montreux, květen 2008) zaměřeného na posuzování prospěšných účinků probiotik.


1 878 879 880 881 882 1 804