Bezpečnost potravin
20. 4. 2010

Švýcarští výzkumníci hodnotili v pokusech dvě silážní aditiva ke zlepšení aerobní stability siláže.


20. 4. 2010

Je třeba, aby před použitím nanomateriálů v zemědělství byla studována a určena jejich potenciální rizika.


20. 4. 2010

Asociace organických farmářů ve Švédsku usiluje o zkrmování výlučně krmiv domácího původu. Do roku 2015 by chtěla úplně vyloučit dovoz zahraničních krmiv.


19. 4. 2010

Zpráva z JMPR, které se uskutečnilo ve dnech 16.–25.9.2009 v Ženevě (Švýcarsko).


19. 4. 2010

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 16. týdnu 2010: 12.–18.4.2010 (v češtině).


19. 4. 2010

Víceletý kontrolní plán pro rezidua pesticidů. Materiál vypracovaný MZ ČR, září 2009.


19. 4. 2010

Připomínky EU k návrhům Codex Alimentarius, které se budou projednávat 19.–24.4.2010 na 42. zasedání CCPR.


19. 4. 2010

Připomínky EU k návrhům Codex Alimentarius, které se budou projednávat 26.–30.4.2010 na 4. zasedání CCCF.


16. 4. 2010

EFSA vydal stanovisko k bezpečnosti (nezávadnosti) steviových glykosidů použitých jako aditivum do potravin.


16. 4. 2010

Vědecké stanovisko EFSA k posouzení rizika z parazitů v rybích výrobcích.


16. 4. 2010

Výživové hodnoty, biologická funkčnost mléčné kojenecké výživy. Chyby při přípravě.


16. 4. 2010

Na webu SZU je k dispozici „Zpráva Mezirezortní komise pro řešení jódového deficitu“ a sborník z konference.


1 877 878 879 880 881 1 804