Bezpečnost potravin
21. 5. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 20.5.2010.


21. 5. 2010

Do 19.6.2010 lze podávat připomínky ke stanoviskům EFSA.


21. 5. 2010

Zpráva EFSA. Výsledky monitoringu 22 výrobkových skupin potravin v 23 evropských zemích.


21. 5. 2010

V Austrálii bylo zveřejněno varování před konzumací sušených rajčat používaných jako součást lahůdkářských výrobků.


21. 5. 2010

V 10 až 20 % výskytu salmonelózy u lidí je původcem vepřové maso. Stonásobným snížením kontaminace se výskyt onemocnění sníží o 60 až 80 %.


20. 5. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 19.5.2010.


20. 5. 2010

Pramenitá voda obohacená přírodním jódem uspěla jako Inovativní produkt SIALU 2010. TZ MZe ze dne 19.5.2010.


19. 5. 2010

Odpověď na dotaz.


19. 5. 2010

Podle ACSH jsou biopotraviny komerční záležitost, tvrzení o vyšší výživové hodnotě se neprokázalo.


19. 5. 2010

SLOW FOOD Prague  a SYMPEX  vyhlásily 2. ročník soutěže „Dobrý tuzemský potravinářský výrobek SLOW FOOD 2010“.


19. 5. 2010

Rakouským a českým vědcům se podařilo prokázat vylučování zárodků Mycobacterium paratuberculosis avium z těla plemenného býka ejakulátem.


19. 5. 2010

BILLA finančně podpoří Fond rozvoje českého ekozemědělství při AK ČR.


1 867 868 869 870 871 1 804