Bezpečnost potravin
28. 5. 2010

Seminář Rückstände in tierischen Produkten je pořádán v souvislosti s nařízením 37/2010/ES dne 1. června 2010 v Köln am Rhein.


27. 5. 2010

Vyjádření PK ČR k článku uveřejněnému ve sdělovacích prostředcích.


27. 5. 2010

Výsledky průzkumu přítomnosti tetracyklinových antibiotik v syrovém mléku v České republice.


27. 5. 2010

Výsledky studie provedené za podpory grantu MŠMT.


27. 5. 2010

Med jako rezervoár spór C. botulinum by neměly konzumovat děti do jednoho roku.


27. 5. 2010

Na základě příznivého stanoviska EFSA a schválení výborem SCF vydá Komise rozhodnutí o zařazení EDTA jako složky nového typu.


26. 5. 2010

V rámci projektu byl vypracován test pro kvantifikaci salmonely ve vepřovém mase.


26. 5. 2010

Informace na stránkách Evropské komise. Nová příručka pro kontrolu shody s legislativou EU pro aflatoxiny.


26. 5. 2010

Tisková zpráva SZPI ze dne 25.5.2010.


26. 5. 2010

Žádost EFSA o poskytnutí údajů o obsahu inhibitorů hoření v potravinách. Termín: do 2.7.2010.


25. 5. 2010

Iniciacita úřadů amerického ministerstva zemědělství má zlepšit kvalitu a bezpečnost školního stravování. Zpřísňují se požadavky a vytvářejí se podmínky např. pro mikrobiologickou kontrolu mletého masa,a zkoumání kontaminace norovirem.


25. 5. 2010

EFSA uveřejnil výzvu k zasílání informací o výskytu akrylamidu v potravinách. Termín: do 31.7.2010.


1 865 866 867 868 869 1 804