Bezpečnost potravin
3. 3. 2011

Všeobecná informace o komplexni databázi spotřeby potravin(Comprehensive Food Consumption Database), kterou vytvořil EFSA.


3. 3. 2011

Do budoucna by mělo být označeno údaji o původu maso vepřové, drůbeží a jehněčí.


3. 3. 2011

Nařízení 150/2011/ES, mění přílohu III nařízení 853/2004/ES a nařízení 151/2011/ES mění přílohu I nařízení 854/2004/ES.


3. 3. 2011

V USA se projednává legislativní návrh na zařazení akrylamidu na seznam látek s vývojovou a mužskou reprodukční toxicitou.


2. 3. 2011

Publikace ILSI Europe z října 2010.


2. 3. 2011

Uskuteční se v Číně ve dnech 14.–18.3.2011. Připomínky EU k projednávaným bodům programu.


2. 3. 2011

Povoluje se uvedení na trh extraktu mycelia z Lentinula edodes, chitin-glukanu z Aspergillus niger a peptidového výrobku z ryb (Sardinops sagax).


2. 3. 2011

Informační centrum bezpečnosti potravin zpřístupnilo na webových stránkách viscojis.cz/teens výukový program „Výživa ve výchově ke zdraví“ pro pedagogy a žáky 2. stupně základních škol


1. 3. 2011

Výběr názvů předpisů z Úředního věstníku ES.


1. 3. 2011

Evropská komise uveřejnila dne 28.2.2011 již 112. aktualizaci Registru doplňkových látek pro krmiva.


1. 3. 2011

Evropská komise varuje spotřebitele: hnědé krabí maso obsahuje nadměrné množství kadmia.


28. 2. 2011

Tisková zpráva SZPI ze dne 25.2. 2011.


1 807 808 809 810 811 1 803