Bezpečnost potravin
10. 5. 2011

K žádosti o rozšíření sortimentu výrobků s přidanými semeny chia se lze vyjadřovat do 30.5.2011.


10. 5. 2011

Výskyt histaminu a jiných biogenních aminů v kvalitních červených vínech.


10. 5. 2011

Simultánní detekce sedmi alergizujících potravin metodou LC/MS/MS a porovnání výsledků s komerčními ELISA kity.


9. 5. 2011

Výběr názvů předpisů z Úředního věstníku ES.


9. 5. 2011

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 18. týdnu 2011: 2.–8.5.2011 (v češtině).


9. 5. 2011

Společnost Kaufland informuje o stažení dvou šarží sušených meruněk z Číny.


9. 5. 2011

Publikace ILSI Europe. Využití koncepce TTC pro zajištění bezpečnosti potravin.


6. 5. 2011

Přehled jednotlivých řídicích výborů Evropské komise a plán jejich zasedání v roce 2011.


6. 5. 2011

Vyhláška 117/2011 Sb. mění s účinností od 1. srpna 2011 vyhlášku 113/2005 o označování.


6. 5. 2011

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 5.5.2011.


6. 5. 2011

Paříž (Francie), 28.–31.8.2011.


5. 5. 2011

Po pěti letech došlo ve Švýcarsku k opětovnému výskytu BSE u krávy.


1 789 790 791 792 793 1 803