Bezpečnost potravin
20. 10. 2011

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 20. 10. 2011.


20. 10. 2011

Zpráva EFSA ze dne 19. 10. 2011.


20. 10. 2011

Seminář se uskuteční 25. 10. 2011 na Veterinární a farmaceutické univerzitě Brno.


19. 10. 2011

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 19. 10. 2011.


19. 10. 2011

Informační centrum bezpečnosti potravin zprovoznilo v říjnu 2011 RSS kanál pro rychlé a přehledné získávání aktuálních informací.


19. 10. 2011

Úřad EFSA uznal tvrzení o účinku vitaminu D v prevenci zranění u starých osob, ale nepovažuje za prokázané tvrzení o účinku tripeptidů firmy Valio na udržování normálního tlaku a účinku polyfenolů z jablek firmy Diana Naturals’ na snížení postprandiální glykemické odezvy.


18. 10. 2011

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 41. týdnu 2011: 10.10.–16.10. 2011 (v češtině).


18. 10. 2011

Po stažení specifických šarží výhonků a naklíčených semen řeckého sena dovezeného z Egypta a po omezení dovozu v souvislosti s výskytem E. coli 0104:H4 netrvá panel pro biologická rizika již na úplném odmítání konzumace těchto produktů bez tepelného ošetření.


17. 10. 2011

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 17. 10. 2011.


17. 10. 2011

Směrnice podrobně rozpracovává pravidla pro kuchyně průmyslového charakteru, přičemž je v souladu s nařízením 852/2004/ES, včetně přílohy 2.


14. 10. 2011

Změny po přijetí zákona č. 256/2011 Sb. ze dne 20. 7. 2011, který vstoupil v účinnost 1. 9. 2011.


14. 10. 2011

Výzkumný projekt vývoje účinných trvalých antimikrobiálních nátěrů na povrchové plochy k usnadnění čištění potravinářských provozů.


1 752 753 754 755 756 1 803