Bezpečnost potravin
30. 5. 2012

Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou „Zpravodaj pro školní stravování“.


29. 5. 2012

Tisková zpráva SZPI ze dne 25. 5. 2012.


29. 5. 2012

Tisková zpráva MZe ze dne 28. 5. 2012.


29. 5. 2012

Návrh Národního akčního plánu určený k připomínkám do 15. 6. 2012.


28. 5. 2012

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 21. týdnu 2012: 21.5.–27.5. 2012 (v češtině).


28. 5. 2012

Chromatografické stanovení množství isoflavonů v luštěninách a jejich vliv na zdravotní stav.


28. 5. 2012

Po více než 10 let vědci z celého světa poukazují na zvýšené riziko překročení povoleného limitu pro obsah dioxinu a PCB ve vejcích z volného chovu.


25. 5. 2012

Tisková zpráva SRS ze dne 24. 5. 2012.


25. 5. 2012

Tisková zpráva ÚKZÚZ ze dne 2. 5. 2012.


24. 5. 2012

I.ročník mezinárodní odborné konference o současnosti a budoucnosti BIO se koná 31. 5. 2012 v Bratislavě.


24. 5. 2012

Na webové stránce viscojis.cz/teens, který je primárně určen učitelům a žákům základních škol, je k dispozici výukový program VÝŽIVA VE VÝCHOVĚ KE ZDRAVÍ.


24. 5. 2012

Equador a EU se přou o extrémně nízký limit pro kadmium v kakau navržený úřadem EFSA. Opatření má snížit příliš vysoký celkový příjem kadmia potravinami.


1 711 712 713 714 715 1 803