Bezpečnost potravin
15. 3. 2013

Komise CA odhlasovala limity reziduí stimulátoru růstu ve svalovině a ve vnitřnostech prasat a skotu.


15. 3. 2013

Přednáška pořádaná v rámci potravinářských úterků se koná dne 26. března 2013, od 14 hod. na Novotného lávce č. 5, v Praze 1, v místnosti č. 315.


14. 3. 2013

Aktuální hodnocení zdravotních rizik uranu v pitné vodě a doporučení limitní hodnoty, které reaguje na nový dokument WHO z roku 2012.


14. 3. 2013

Vyhláška č. 64/2013 Sb. mění vyhlášku č. 136/2004 Sb. a vyhlášku č. 448/2006 Sb., o provedení některých ustanovení plemenářského zákona. Nová vyhláška nabývá účinnosti 1. dubna 2013.


14. 3. 2013

Podle studie Stockholm International Water Institute by k zabránění hladu z nedostatku vody měly živočišné bílkoviny ve stravě lidstva v r. 2050 tvořit už jen 5 %.


14. 3. 2013

Roční zpráva EFSA o reziduích pesticidů v potravinách hodnotí dodržování schválených limitů MRL.


13. 3. 2013

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 12. 3. 2013.


13. 3. 2013

Úřad pro bezpečnost potravin UK provádí rozsáhlé testování hovězích výrobků a zveřejňuje průběžně výsledky.


13. 3. 2013

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 13. 3. 2013.


13. 3. 2013

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 13. 3. 2013.


12. 3. 2013

Po aplikaci ochranné bílkovinné vrstvy na obalené krevety byl výsledný obsah tuku o 15 – 20 % nižší než bez této úpravy.


12. 3. 2013

Klíčové závěry studie zadané úřadem EFSA o konzumaci energetických nápojů v EU.


1 664 665 666 667 668 1 802