víno, thioly, adsorpční schopnost kvasinek
dichloretan, hexan, aceton, potravinářská barviva, Japonsko
ochranotoxin A, červená vína, hygienický limit, HPLC
britský Úřad pro kontrolu léčiv, internetová stránka, přírodní bylinné léky, potenciálně nebezpečné interakce s klasickými léky, kontakt
pro výrobu bezpečných potravin je nutné monitorování zdraví zvířat, zatím nejvhodnější je měření koncentrace proteinů akutní fáze
metylcyklopropén, skladování, ovoce
vyhláška MZe č. 196/2002, úprava definic a způsobu stanovení kritických bodů
genistein-sloučenina typu estrogenu, bezpečnost kojenecké výživy na bázi sóji
Velká Británie, 10. ročník úspěšné akce, vzdělávání veřejnosti
kava-kava, Piper methysticum, pepřovník opojný, toxický účinek na játra, nežádoucí reakce s léky, regulační opatření
St. John’s wort, Hypericum perforatum, selhání antikoncepce, inaktivace řady léků
první interdisciplinární centrum pro nezávadnost potravin v USA