pivo, víno, nealkoholické nápoje, obsah zinu, mědi, kadmia, olova, metoda GSCP
oxidace nitoxyhemochromu, příčiny, zelená barviva, závady při výrobě a distribuci
studie MYKOMON, monitoring plísní v salámech, celkový počet plísní a jejich kvalitativní profil
geneticky modifikované potraviny, značení, názory spotřebitelů, návrhy Evropské komise, stanovisko USDA
jakost, mikroorganismy, toxiny
ovocné a zeleninové šťávy, nezávadnost, termíny zavedení HACCP podle velikosti podniku
přežívání spór Clostridium botulinum v kyselých ovocných výrobcích, Alicyklobacillus acidoterrestris jako referenční mikroorganismus
sladovnický ječmen; skladování; energie klíčení; index klíčení; obsah bílkovin
zajištění nezávadnosti krmiv, směrnice EU o dioxinech, stanovení limitů
elektronický nos Cyranose 320, sýry, vůně
SVS ČR, kontrola výrobních a zpracovatelských podniků, bezpečnost potravin
hladina tělesného tuku, regulace tvorby tuku v dětství, snížené riziko obezity v dospělosti