Bezpečnost potravin
15. 1. 2002

pivo, víno, nealkoholické nápoje, obsah zinu, mědi, kadmia, olova, metoda GSCP


10. 1. 2002

oxidace nitoxyhemochromu, příčiny, zelená barviva, závady při výrobě a distribuci


9. 1. 2002

studie MYKOMON, monitoring plísní v salámech, celkový počet plísní a jejich kvalitativní profil


7. 1. 2002

geneticky modifikované potraviny, značení, názory spotřebitelů, návrhy Evropské komise, stanovisko USDA


6. 1. 2002

jakost, mikroorganismy, toxiny


5. 1. 2002

ovocné a zeleninové šťávy, nezávadnost, termíny zavedení HACCP podle velikosti podniku


23. 12. 2001

přežívání spór Clostridium botulinum v kyselých ovocných výrobcích, Alicyklobacillus acidoterrestris jako referenční mikroorganismus


19. 12. 2001

sladovnický ječmen; skladování; energie klíčení; index klíčení; obsah bílkovin


12. 12. 2001

zajištění nezávadnosti krmiv, směrnice EU o dioxinech, stanovení limitů


7. 12. 2001

elektronický nos Cyranose 320, sýry, vůně


29. 11. 2001

SVS ČR, kontrola výrobních a zpracovatelských podniků, bezpečnost potravin


11. 11. 2001

hladina tělesného tuku, regulace tvorby tuku  v  dětství, snížené riziko obezity v dospělosti


1 1 774 1 775 1 776 1 777 1 778 1 788