Bezpečnost potravin
25. 10. 2002

výzkum provedený v Německu přináší nejnovější informace ohledně přenášení mykotoxinů, především  ochratoxinu, a nebezpečí pro zdraví lidí


25. 10. 2002

výzkum provedený v Německu přináší nejnovější informace ohledně přenášení mykotoxinů, především  ochratoxinu, a nebezpečí pro zdraví lidí


25. 10. 2002

spolupráce v oblasti veterinární mediciny přináší užitek při omezování a likvidaci nebezpečných nákaz a při zajišťování bezpečných potravin


25. 10. 2002

použitelnost konopí chudého na omamné látky, stanovení delta9-tetrahydrokannabinolu, extrakce hexanem při přípravě vzorku


25. 10. 2002

použitelnost konopí chudého na omamné látky, stanovení delta9-tetrahydrokannabinolu, extrakce hexanem při přípravě vzorku


24. 10. 2002

MZe ČR, specifikováno 19 míst, povolena přeprava zvířat, živočišných produktů a krmiv


24. 10. 2002

pšeničný lepek, gliadin, specifický diagnostický test na celiakii, gen HLA-DQ2, environmentální faktory


24. 10. 2002

EP, návrh vzniku fondu, čerpání peněz, pomoc zemím, velké přírodní katastrofy, lokální katastrofy


24. 10. 2002

silice, antimikrobní účinek, kurkuma, tymián, šalvěj, hořčice, pískavice, S. typhimurium, B. cereus, E. coli a A. flavus


23. 10. 2002

Organizace Spojených národů pro výživu a zemědělství FAO letošní  Světový den potravin (16. říjen) věnovala tématu Voda – zdroj potravinové bezpečnosti. Situace s vodou na Slovensku.


22. 10. 2002

zkoušky na chloramfenikol negativní, na nitrofuran pozitivní, stažení výrobku z trhu


22. 10. 2002

zkoušky na chloramfenikol negativní, na nitrofuran pozitivní, stažení výrobku z trhu


1 1 774 1 775 1 776 1 777 1 778 1 819