Bezpečnost potravin
8. 9. 2003

Přírůstky v knihovně – 35. a 36. týden.


7. 9. 2003

Nejvýznamnějším faktorem úrovně hygieny a sanitace na pracovišti byl přístup pracovníků k provádění preventivních a sanitačních postupů.


7. 9. 2003

Nejvýznamnějším faktorem úrovně hygieny a sanitace na pracovišti byl přístup pracovníků k provádění preventivních a sanitačních postupů.


7. 9. 2003

V současnosti většina zemí EU produkuje podstatnou část rybí moučky z odpadu při zpracování ryb.


7. 9. 2003

Prostaglandin je vhodný k prevenci vzniku zánětů dělohy u prasnic a zlepšení involuce dělohy po porodu.


7. 9. 2003

Zemědělský elektronický časopis publikovaný FAO


7. 9. 2003

V USA identifikovali několik faktorů, které se váží k novým infekcím mléčné žlázy krav stojících na sucho.


7. 9. 2003

Předmětem německého výzkumu bylo porovnání dvou typů ustájení z hlediska kvality vzduchu.


7. 9. 2003

Britský Výbor pro rezidua pesticidů (PRC) zveřejnil výsledky analýzy pesticidů v různých potravinářských komoditách za první čtvrtletí roku 2003. Vyšší obsah reziduí anorganického bromidu byl zjištěn pouze u jednoho vzorku rýže z USA.


7. 9. 2003

Na Slovensku byl počátkem září t.r. Státní veterinární a potravinovou správou zakázán prodej nekvalitního krystalového cukru, nabízeného společností Tesco.


7. 9. 2003

Britský Výbor pro rezidua pesticidů (PRC) zveřejnil výsledky analýzy pesticidů v různých potravinářských komoditách za první čtvrtletí roku 2003. Vyšší obsah reziduí anorganického bromidu byl zjištěn pouze u jednoho vzorku rýže z USA.


7. 9. 2003

Britský Výbor pro rezidua pesticidů (PRC) zveřejnil výsledky analýzy pesticidů v různých potravinářských komoditách za první čtvrtletí roku 2003. Vyšší obsah reziduí anorganického bromidu byl zjištěn pouze u jednoho vzorku rýže z USA.


1 1 691 1 692 1 693 1 694 1 695 1 823