Bezpečnost potravin
22. 6. 2009

Tisková zpráva SZPI ze dne 22.6.2009.


15. 6. 2009

Do 15.7.2009 se lze vyjádřit ke stanoviskům EFSA týkajícím se “NK603 maize” a “1507 maize”.


12. 6. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 11.6.2009 o likvidaci zásilky salámů ze Španělska.


11. 6. 2009

SVS ČR nepropustila do tržní sítě závadné produkty. Tisková zpráva SVS ČR ze dne 10.6.2009.


4. 6. 2009

Prohlášení společnosti AHOLD Czech Republic, a.s. k závěrům SZPI.


4. 6. 2009

Prohlášení společnosti Penny Market s.r.o. k závěrům SZPI.


3. 6. 2009

Zjištění SZPI.


3. 6. 2009

Tisková zpráva SZPI ze dne 3.6.2009.


3. 6. 2009

Deklarace byla podepsána v Lublani dne 7.11.2008 v rámci prvního evropského kongresu o potravinách.


2. 6. 2009

Tisková zpráva ze dne 1.6.2009.


26. 5. 2009

Organizace Slow Food Prague začíná cyklus, kterým představí v hlavním městě regiony jako takové a  hlavně malé výrobce regionálních potravinářských výrobků, pěstitele starých odrůd ovoce a zeleniny a provozovatele gastronomických zařízení a tradičních řemesel.


26. 5. 2009

Do 15.6.2009 se lze ucházet o pozici externího oponenta v pracovní skupině, která podpoří EFSA v posouzení kvality její vědecké práce.


1 38 39 40 41 42 53