Bezpečnost potravin
26. 5. 2009

Cílem projektu RYE BELT je podpořit mezinárodní konkurenceschopnost zemědělců pěstujících žito.


26. 5. 2009

Průměrná spotřeba sodíku v USA převyšuje doporučené množství. Projekt „Strategies to Reduce Sodium Intake“ má vyhodnotit účelnost a metody snižování příjmu sodíku. Uvádějí se aktivity výrobců potravin.


26. 5. 2009

Vzduch a plochy prostor pro výrobu masných výrobků lze sterilovat zastudena mlhou vytvořenou ze slabého vodného roztoku směsi konzervantů.


26. 5. 2009

V ČR byl potvrzen první případ infekce A (H1N1). Vyjádření MZ ze dne 25.5.2009.


26. 5. 2009

Organizace Slow Food Prague začíná cyklus, kterým představí v hlavním městě regiony jako takové a  hlavně malé výrobce regionálních potravinářských výrobků, pěstitele starých odrůd ovoce a zeleniny a provozovatele gastronomických zařízení a tradičních řemesel.


26. 5. 2009

Do 15.6.2009 se lze ucházet o pozici externího oponenta v pracovní skupině, která podpoří EFSA v posouzení kvality její vědecké práce.


26. 5. 2009

Tisková zpráva MZe ze dne 25.5.2009.


26. 5. 2009

Tisková zpráva MZe ze dne 25.5.2009.


25. 5. 2009

Sdělení hlavního hygienika ČR Michaela Víta.


25. 5. 2009

Extrakt standardizovaný na obsah punikalaginů chrání pokožku před stárnutím.


25. 5. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 22.5.2009.


25. 5. 2009

Přenosné zařízení umožňující zdokonalené určování diagnózy přímo na místě deseti nejzávažnějších virových onemocnění zvířat.


1 986 987 988 989 990 1 804