Bezpečnost potravin
3. 6. 2009

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 22. týdnu 2009: 25.–31.5.2009 (v češtině).


3. 6. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 2.6.2009.


3. 6. 2009

Přehled předpisů EU a jednotlivých členských států aktualizovaný k 2.6.2009.


3. 6. 2009

Příčinou deficitu bóru je často špatná dostupnost rostlinám. Řešením je hnojení na list.


3. 6. 2009

Podle americké studie má spotřeba ovoce a zeleniny u starších osob částečný vliv na úbytek mineralizace některých kostí.


3. 6. 2009

Jubilejním, již pátým bude letošní zářijový Měsíc ekologického zemědělství a biopotravin. Kampaň, financovanou Ministerstvem zemědělství České republiky, organizuje počtvrté agentura Green marketing.  


3. 6. 2009

O systému bedýnkování.


3. 6. 2009

Zjištění SZPI.


2. 6. 2009

Výběr názvů předpisů z Úředního věstníku ES.


2. 6. 2009

Vyšší obsah barviva může nepříznivě působit na alergiky a negativně ovlivnit imunitu.


2. 6. 2009

Ve Velké Británii vyvinuli mutantní kmeny salmonely, které stimulují imunitní systém hostitele bez replikace v hostitelských buňkách.


2. 6. 2009

Tisková zpráva SZPI ze dne 2.6.2009.


1 981 982 983 984 985 1 804