Bezpečnost potravin
11. 6. 2009

Od března 2009 platí v USA povinné označování původu u řady jednodruhových potravin.


10. 6. 2009

Tisková zpráva MZe ze dne 9.6.2009.


10. 6. 2009

Osevní plochy olejnin v EU se stále zvyšují; vedoucí pozici zaujímá řepka, rozšiřují se plochy slunečnice.


10. 6. 2009

Na září letošního roku připravují agentury Green Marketing a Outcomm společný projekt s názvem Koruna na BIO do ŠKOL.


10. 6. 2009

EFSA nemá dostatek důkazů o bezpečnosti těchto kvasinek a biologické využitelnosti kyseliny listové z tohoto zdroje.


10. 6. 2009

Do vědeckého výboru a jednotlivých vědeckých komisí EFSA byli jmenováni noví experti.


10. 6. 2009

Mezinárodní konference, která se uskutečnila v rámci “IFT 09” dne 6.6.2009 v Anaheimu (USA).


10. 6. 2009

V USA vyvinuli zařízení (nanorezonátor), které dokáže stanovit priony ve slinách, a identifikovat tak krávy s BSE.


9. 6. 2009

Přehled  kurzů, které pořádá Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav konzervace potravin a technologie masa v průběhu letošního roku.


9. 6. 2009

Uskuteční se v Praze 24. a 25. června.


9. 6. 2009

Uskuteční se ve dnech 28.6.–3.7.2009 v Záhřebu (Chorvatsko).


9. 6. 2009

Pracovní dokument k uvádění živočichů a produktů akvakultury na trh, jejich import a transit.


1 977 978 979 980 981 1 804