Bezpečnost potravin
21. 10. 2009

Podrobný přehled vydavatelství Wiley-Blackwell. Je zprostředkován online přístup k informacím.


21. 10. 2009

Nadměrný příjem vitaminových doplňků stravy může mít negativní vliv na zdraví.


21. 10. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 20.10.2009.


20. 10. 2009

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF ve 42. týdnu 2009: 12.–18.10.2009 (v češtině).


20. 10. 2009

Do roku 2020 dojde v rámci mlékárenského sektoru v USA ke snížení emisí skleníkových plynů o 25 %.


20. 10. 2009

Veřejně přístupný online registr vytvořený na základě směrnice Rady 2006/88/ES.


20. 10. 2009

Pokusy na myších ukázaly na snížení citlivosti k inzulinu a zvyšování hmotnosti v důsledku příjmu vysokotučné stravy v kombinaci s rozpustnou vlákninou.


19. 10. 2009

Doporučení pro manipulaci, skladování a tepelnou úpravu vajec. Návod pro tekutá vejce.


19. 10. 2009

Tisková zpráva SZPI ze dne 19.10. 2009.


19. 10. 2009

Výsledky japonské studie. Čím vyšší byla spotřeba zeleného čaje, tím nižší byl výskyt symptomů deprese.


19. 10. 2009

Detekce alergenů v potravinách během několika minut. Výzkumný projekt BfR v Německu.


19. 10. 2009

Projekt zaměřený na nové technologie pro sledování objevujících se a znovu se objevujících infekcí u divoké zvěře.


1 933 934 935 936 937 1 804