Bezpečnost potravin
12. 1. 2010

Výskyt kampylobakterióz v ČR. Metody detekce a charakterizace Campylobacter sp.


12. 1. 2010

Výsledky belgické studie, která zjišťovala riziko z příjmu formaldehydu obsaženého v kultivovaných houbách.


12. 1. 2010

Nařízení 1162/2009/ES prodlužuje přechodné období pro provádění některých ustanovení nařízení 853/2004/ES, 854/2004/ES a 882/2004/ES.


11. 1. 2010

EFSA dokončil posouzení bezpečnosti 11 uzených aromat používaných v EU.


11. 1. 2010

Uskuteční se ve městě Cork (Irsko) ve dnech 9.–11.3.2010.


11. 1. 2010

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF ve 2. týdnu 2010: 4.–10.1.2010 (v češtině).


11. 1. 2010

Nařízení 1170/2009 mění směrnici 2002/46/ES a nařízení 1925/2006, pokud jde o seznamy vitaminů a minerálních látek a jejich forem, které lze přidávat do potravin, včetně doplňků stravy.


8. 1. 2010

Stanovisko EFSA k přenosu TSE u ovcí a koz prostřednictvím embryí a umělé inseminace.


7. 1. 2010

Prezentace z workshopu organizovaného EFFoST dne 10.11.2009 v Budapešti (Maďarsko).


7. 1. 2010

Uvádějí se zkušenosti s vlivem mandlí, oleje z piniových oříšků, přípravku z palmového oleje, CLA, pikolinátu chrómu, některých bílkovinný nebo vlákninových přípravků a rostlinných extraktů na hmotnost.


7. 1. 2010

Tisková zpráva MZe ze dne 7.1.2010.


7. 1. 2010

Tisková zpráva BVV (Veletrhy Brno, a.s.). Salima 2010 (2.–5.3.2010).


1 912 913 914 915 916 1 804