Bezpečnost potravin
22. 2. 2010

Vyhláškou 45/2010 Sb. se od 1. dubna 2010 zrušuje vyhláška 147/1998 Sb. o způsobu stanovení kritických bodů v technologii výroby potravin, a to včetně změnových vyhlášek.


22. 2. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 22.2.2010.


22. 2. 2010

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 8. týdnu 2010: 15.–21.2.2010 (v češtině).


22. 2. 2010

Informační brožura pro spotřebitele.


22. 2. 2010

Stanovisko EFSA k bezpečnosti a účinnosti technologického aditiva, zlepšujícího silážování.


22. 2. 2010

Ve dnech 19. – 22. května 2010 se v Bratislavě koná konference CEFood 2010 pro země střední Evropy zaměřená na nové poznatky týkající se potravinářství a výživy.


22. 2. 2010

List Českého svazu zpracovatelů masa.


19. 2. 2010

Odborný časopis pro výživu, výrobu potravin a obchod.


19. 2. 2010

Doporučení vydané ministerstvem zemědělství USA.


19. 2. 2010

Za příčinu onemocnění 213 osob ve 42 státech USA se považuje italský salám obalený v pepři.


19. 2. 2010

Na čínském trhu se objevilo kontaminované mléko, které mělo být zlikvidováno v roce 2008 po skandálu s melaminem.


19. 2. 2010

Američtí šlechtitelé vyvíjejí odrůdy kukuřice rezistentní vůči houbám rodu Aspergillus.


1 897 898 899 900 901 1 804