Bezpečnost potravin
3. 12. 2010

Zpráva panelu BIOHAZ (EFSA)  ze dne 2.12. 2010.


3. 12. 2010

Vyjádření k nadlimitnímu obsahu aflatoxinů ve výrobku Pistácie pražené solené.


2. 12. 2010

Tisková zpráva SZPI ze dne 2.12. 2010.


2. 12. 2010

Zkouška kvality laboratoří co do přesnosti měření hladiny těžkých kovů v mořských plodech prokázala, že pracují dobře.


1. 12. 2010

Automatické zařízení Purfresh Intellipur zajišťuje působením ozonu ochranu ovoce proti mikrobiálnímu kažení a umožňuje snížení hladiny etylenu v chlazených skladových prostorách.


1. 12. 2010

Přehled akcí s tématikou zemědělství, potravinářství a souvisejících oborů.


1. 12. 2010

Tisková zpráva SZPI ze dne 1.12. 2010.


30. 11. 2010

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 47. týdnu 2010: 22.11.–28.11. 2010 (v češtině).


30. 11. 2010

Tisková zpráva EFSA ze dne 17.11. 2010.


30. 11. 2010

Zpráva EFSA ze dne 30.9. 2010.


30. 11. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 29.11. 2010.


30. 11. 2010

Vyhláškou 319/2010 Sb. se mění vyhláška 235/2010 s požadavky na čistotu a identifikaci aditiv, s platností od 1. 4. 2011. Jsou doplněny požadavky na sladidlo E 961 – neotam.


1 820 821 822 823 824 1 803