Bezpečnost potravin
21. 3. 2011

V Severním Porýní-Vestfálsku nalezly kontrolní úřady v osivu kukuřice nepatrné stopy odrůdy MON 810.


21. 3. 2011

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 11. týdnu 2011:


21. 3. 2011

Pomocí metody vyvinuté v JRC se potvrdilo, že trapistická piva vyrábí pouze sedm pivovarů na světě.


21. 3. 2011

Tisková zpráva SZPI ze dne 21. 3. 2011.


21. 3. 2011

6. veletrh zdravé výživy a zdravého životního stylu proběhne ve dnech 8. – 10. 4. v Praze na Výstavišti.


21. 3. 2011

Tisková zpráva SZPI ze dne 21. 3. 2011.


21. 3. 2011

Koná se v Haagu ve dnech 21.–25.3.2011. Připomínky EU k projednávaným bodům programu.


18. 3. 2011

Odpovědi EFSA na 19 často kladených otázek.


18. 3. 2011

EFSA vysvětlil rozdíl mezi ADI a TDI.


17. 3. 2011

Spotřebitelé s alergií na potraviny upřednostňují informace na etiketách výrobků.


17. 3. 2011

Bezlepkové potraviny upřednostňují spotřebitelé se zájmem o zdravé potraviny.


17. 3. 2011

Nizozemsko se zavázalo, že v průběhu letošního roku sníží celkový objem antibiotických preparátů aplikovaných v chovu hospodářských zvířat o 20 %.


1 802 803 804 805 806 1 803