Bezpečnost potravin
23. 5. 2011

Legislativní základ, složení, zasedání pracovních skupin. Opětovné zavedení zpracovaných živočišných proteinů z nepřežvýkavců do řetězce krmiv.


23. 5. 2011

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 20.5.2011.


23. 5. 2011

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 19. týdnu 2011: 16.–22.5.2011 (v češtině).


23. 5. 2011

Přehled legislativních dokumentů EU.


20. 5. 2011

Zpráva FVO z auditu provedeného na Ukrajině. Prosinec 2010.


20. 5. 2011

Zpráva FVO z auditu provedeného ve Spojených arabských emirátech. Leden/únor 2011.


20. 5. 2011

Rozhodnutí a hodnotící zprávy pro existující aktivní látky.


19. 5. 2011

Pro spotřebitele, kteří trpí laktózovou nebo glutenovou intolerancí, vyvinuli vědci z Frauenhoferova ústavu novou zmrzlinu, která obsahuje čistě rostlinné látky.


19. 5. 2011

Postup jejich schvalování podle nařízení (ES) č. 2065/2003.


19. 5. 2011

Stanovisko EFSA ze dne 17. 5. 2011.


18. 5. 2011

Jedno z témat odborné konference zaměřené na regulaci reklamy. Praha, 25.5.2011.


18. 5. 2011

Tisková zpráva MZe ze dne 17.5.2011.


1 786 787 788 789 790 1 803