Bezpečnost potravin
4. 4. 2012

Tisková zpráva SZPI ze dne 3. 4. 2012.


4. 4. 2012

Francie nečekala na rozhodnutí Evropské komise a obnovila národní zákaz pěstování geneticky modifikované kukuřice MON810.


4. 4. 2012

Podle nařízení ministerstva zdravotnictví musí být v maloobchodě u kasy v případě výskytu potraviny nebezpečné pro zdraví vyvěšeny dobře čitelné informace pro spotřebitele.


3. 4. 2012

Výběr názvů předpisů z Úředního věstníku ES.


3. 4. 2012

Tisková zpráva SRS ze dne 30.3.2012.


3. 4. 2012

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 2. 4. 2012.


3. 4. 2012

PhDr. Iva Málková se již více než 30 let věnuje problematice obezity. V r.1990 založila sdružení STOB (STop OBezitě), kde aplikuje metodu kognitivně-behaviorální


3. 4. 2012

Nižší limitní hodnoty radioaktivního cesia budou platit od 1. 4. 2012.


2. 4. 2012

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 13. týdnu 2012: 26.3.–1.4. 2012 (v češtině).


2. 4. 2012

Nařízení 232/2012/EU mění limity pro „Southampton“ – barviva E 104, E 110 a E 124 stanovené v příloze II nařízení 1333/2008/ES.


2. 4. 2012

Číselná označení, vybraných potravinářských předpisů EU, jejich názvy a odkazy na Věstník EU – stav k 31. 12. 2011 (1. část: obecné kapitoly, 2. část: jednotlivé komodity).


30. 3. 2012

Kalendář nabízí vybrané domácí akce pořádané v oboru zemědělství, lesnictví, potravinářství a ekologie.


1 720 721 722 723 724 1 803