Bezpečnost potravin
1. 6. 2012

Patentovanou technologií založenou na evoluční změně mikroorganismů působením podmínek v bioreaktoru lze získat kulturu s požadovanými vlastnostmi.


1. 6. 2012

TiO2 přípustný jako bílé barvivo do potravin je používán v největší míře při výrobě žvýkaček. Zvažují se možné toxické účinky, zvláště pro děti.


1. 6. 2012

EFSA posoudil laktoferin z kravského mléka jako bezpečnou složku potravin.


1. 6. 2012

Úřad FDA po rozsáhlém výzkumu odpověděl na petici NRDC s tím, že velmi malá množství BPA prostřednictvím potravin nejsou pro lidi nebezpečná a není důvod iniciovat kroky k jeho zákazu do obalů.


31. 5. 2012

Výběr názvů předpisů z Úředního věstníku EU.


31. 5. 2012

Kalendář nabízí vybrané domácí akce pořádané v oboru zemědělství, lesnictví, potravinářství a ekologie.


31. 5. 2012

Seminář se koná 27. 6. 2012 v budově Ministerstva zemědělství.


31. 5. 2012

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 31. 5. 2012.


30. 5. 2012

V úterý dne 29.5.2012 v 15.00 hodin proběhl V Letňanech seminář Informačního centra bezpečnosti potravin na téma Systém bezpečnosti potravin.


30. 5. 2012

Tisková zpráva SZPI ze dne 29. 5. 2012.


30. 5. 2012

Oznámení Ministerstva zdravotnictví ze dne 29.5.2012.


30. 5. 2012

Oznámení Ministerstva zdravotnictví ze dne 29. 5. 2012.


1 710 711 712 713 714 1 803