Bezpečnost potravin
13. 2. 2013

Odborný časopis pro výživu, výrobu potravin a obchod.


13. 2. 2013

EFSA otevírá další vědecké mítinky pozorovatelům.


12. 2. 2013

Food Standards Agency (FSA) ve Spojeném království informuje spotřebitele, obchodníky a výrobce.


12. 2. 2013

Informace EFSA ze dne 11. 2. 2013.


12. 2. 2013

Tisková zpráva MZe ze dne 11. 2. 2013.


12. 2. 2013

Výsledky testů, které zpracoval Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT v Praze.


11. 2. 2013

Výběr názvů předpisů z Úředního věstníku EU.


11. 2. 2013

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 6. týdnu 2013: 4.2.–10.2. 2013 (v češtině).


11. 2. 2013

Mezinárodní vědecký summit o výživě se uskuteční 15. – 17. 5. v Číně.


7. 2. 2013

Přes nesouhlas výrobců pečiva a některých dalších produktů bylo v r. 2010 i v Německu rozhodnuto o zrušení Nařízení o potravinách pro diabetiky. Přechodná lhůta skončila v říjnu 2012.


7. 2. 2013

Na projektu CLYMBOL (2012 – 2016), který zkoumá spotřebitelskou odezvu značek odkazujících na vliv na zdraví, se podílí 14 evropských států.


6. 2. 2013

Zjištěný přídavek barviva azorubin do vepřového masa způsobil, že vepřové maso z Maďarska a Argentiny má být důsledněji monitorováno z hlediska složení.


1 671 672 673 674 675 1 802