Bezpečnost potravin
25. 2. 2013

EFSA bude i nadále pracovat pouze za veřejné prostředky.


25. 2. 2013

Informace SZÚ k aktuální situaci klamaní spotřebitelů.


22. 2. 2013

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 21. 2. 2013.


22. 2. 2013

Nařízení 30/2013/EU mění nařízení 288/2009/ES, v souvislosti s přistoupením Chorvatska k EU.


22. 2. 2013

Rozhodnutí 2013/63/EU uvádí pokyny související s označováním, reklamou apod. u potravin, u nichž jsou aplikována schválená zdravotní tvrzení.


22. 2. 2013

Tisková zpráva Evropské komise ze dne 15. 2. 2013.


21. 2. 2013

Závěry studie CGIAR zdůrazňují nutnost vývoje nových odrůd a hledání alternativ, které nahradí pokles produkce kukuřice, pšenice, rýže, brambor aj., především v rozvojových zemích.


21. 2. 2013

U tří prověřovaných herbicidů nebylo zjištěno riziko pro spotřebitele, v případě chlorothalonilu, etoxazolu a pimetrozinu je třeba doplnit chybějící údaje.


21. 2. 2013

Podvod se značením výrobků také v Rakousku – stav k 20. 2. 2013.


21. 2. 2013

Britský úřad pro bezpečnost potravin zveřejnil první výsledky testování masných výrobků.


21. 2. 2013

Veřejná konzultace probíhá do 18. 3. 2013.


21. 2. 2013

Tisková zpráva SZPI ze dne 21. 2. 2013.


1 668 669 670 671 672 1 802