Bezpečnost potravin
27. 2. 2013

Práce  popisuje způsoby falšování potravin, zdravotní aspekty, legislativní požadavky, metody detekce a hlavní analytické techniky a trendy.


27. 2. 2013

Otevřený mítink Správní rady EFSA se uskuteční 14. 3. 2013 v Parmě.


26. 2. 2013

Rozhodnutím 2013/50/EU se zvyšuje limit přídavku semen Salvia hispanica na 10 %, a to do několika typů potravin. Semena chia lze prodávat i samostatně.


26. 2. 2013

Kysané zelí zklamalo vzhledem k nízkému nebo nulovému obsahu kyseliny askorbové a často nepříliš dobré senzorické kvalitě, neúplné deklaraci údajů aj. Pozitivem je přítomnost vitaminu K.


26. 2. 2013

Otevřený vědecký mítink EFSA se uskuteční 20. 3. 2013 v Bruselu.


26. 2. 2013

EU přispěje na náklady zkoušek při provádění plánu kontrol až 75 %.


26. 2. 2013

Koordinovaný plán kontrol s cílem posoudit rozšíření podvodných praktik při uvádění některých potravin na trh


25. 2. 2013

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 25. 2. 2013.


25. 2. 2013

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 25. 2. 2013.


25. 2. 2013

EFSA bude i nadále pracovat pouze za veřejné prostředky.


25. 2. 2013

Informace SZÚ k aktuální situaci klamaní spotřebitelů.


25. 2. 2013

Evropská nezisková organizace European Milk Forum (EMK) rozvinula tříletou informační kampaň „Milk, Nutritious by Nature“.


1 667 668 669 670 671 1 802